Bengtssons Mekaniska AB

Är du en driven och ansvarsfull person som söker nya utmaningar? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som montör hos Bengtssons Mekaniska.  

Om Bengtssons Mekaniska AB  Bengtssons Mekaniska är ett familjeföretag som under över 50 år förädlat idéer till färdiga kvalitetsprodukter i småländska Forserum. Vi är ett modernt verkstadsföretag som har expanderat under senare år och har satsat stort på att utveckla en maskinpark med kapacitet för tillverkning inom bland annat vård och omsorg, butiksinredningar och produktexponering. Företaget har under året stärkt sin position på marknaden inom vård och omsorg, och äger nu Caretec AB (fd Proton Caretec AB) och Närkes Vital AB som utvecklar och marknadsför sjukhussängar respektive vårdsängar. 

Det händer mycket positivt hos Bengtssons och efterfrågan ökar på företagets produkter och tjänster. Just därför behöver vi utöka kapaciteten i produktionen med en montör. Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av provanställning - heltid, dagtid. Tillträde snarast eller enligt ök. 

Arbetsuppgifter
Som montör hos Bengtssons Mekaniska arbetar du i produktionen främst med att montera sjukhussängar, vårdsängar, sängbord mm. Arbetet innebär både montering samt arbete i andra delar av produktionen vid behov eller arbetstoppar. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i respektive team med fokus på att leverera högsta tänkbara kvalitet till kunderna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, har en hög arbetsmoral, vill arbeta i högt tempo och har en positiv inställning. Vi tror också att du är flexibel, kreativ, har ett strukturerat arbetssätt samt att du har en god förmåga att samarbeta med andra. Vi önskar att du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska. B-körkort är ett krav. Erfarenhet från montering, metallproduktion och/eller medicintekniska produkter är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi erbjuder en intressant tjänst med möjlighet att utvecklas och att få ta ett stort eget ansvar i ett stabilt bolag som är inne i en expansiv och spännande fas.

Din dagliga arbetsplats är i produktionen på Bengtssons Mekaniska, eller i hyrda lokaler i Forserum.

Frågor om tjänsten Vänligen kontakta Niklas Lindomborg HR-konsult hos Bengtssons Mekaniska AB som nås på 0727-125573.

Intressant? Varmt välkommen att söka tjänsten! Vi tittar löpande på ansökningarna som kommer in. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller efter ök.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Forserum
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-02-10

Tillbaka till lediga jobb