RekryteringsHuset i Sverige AB

Är du en engagerad konstruktör på jakt efter nya utmaningar? Är du intresserad av att jobba med starka varumärken i en kreativ och dynamisk miljö? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som konstruktör hos PEN Interiör AB.

Om PEN Interiör AB
PEN är en komplett leverantör av inredningar för varumärkessäkrade restauranger, butiker och mässmontrar. Vi är idag förstahandsvalet för många av Nordens ledande varumärken inom fackhandel, restaurang och tillverkningsindustri. Flera år i rad har vi mottagit Expoförbundets Exhibition Stand Design Award för bästa mässmonter. Vi är också stolta innehavare av McDonald’s Outstanding Supplier Award. PEN Interiör ingår i koncernen PEN Concept Group. I koncernen ingår även PEN Shop Concept i Lerum samt Goods Sweden i Växjö. Gruppen har också en egen fabrik i Qingdao, Kina. PEN Interiör AB, med kontor, ateljé och tillverkning, ligger lättillgängligt utmed E4 i Torsvik, söder om Jönköping. Här är även huvudkontoret för PEN Concept Group. För mer information se www.pen.se.

Då efterfrågan är hög på företagets produkter och tjänster söker vi nu en konstruktör på heltid för tillträde snarast eller enligt ök. 

Arbetsuppgifter
Som konstruktör på PEN erbjuds du en spännande och omväxlande vardag. Du är ansvarig för att ta fram konstruktionslösningar, ritnings- och tillverkningsunderlag för aktuella projekt. Du levererar dessa underlag såväl till den interna produktionen på PEN som till externa underleverantörer. Du lägger också beställningar och gör inköp för dina projekt. Arbetet bedrivs i nära samarbete med säljare/projektledare, designers och kund. Din dagliga arbetsplats är i företagets trevliga och inbjudande lokaler som ligger på Torsvik i Jönköping. 

Vi söker
Dig som är utbildad konstruktör med något eller några års erfarenhet från rollen. Du är väl bekant med arbete i Solidworks och AutoCad och är van vid att arbeta med flera parallella tidbegränsade projekt av olika omfattning och storlek. Har du erfarenhet från butiksinredning eller närliggande bransch ser vi det som meriterande. Vi önskar att du har ett strukturerat arbetssätt, är flexibel, självgående och att du är positiv till att  arbeta i en kreativ, snabb och förändringsorienterad miljö. Vidare är det önskvärt att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift samt att du har B körkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en varierande och utvecklande tjänst med möjlighet att få ta ett stort eget ansvar i ett expansivt bolag i en intressant bransch. 

Frågor om tjänsten
Vänligen kontakta rekryteringskonsult Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573, eller niklas@rekryteringshuset.se alternativt Petra Lindomborg som nås på 0727-164381 eller petra@rekryteringshuset.se.

Intressant?
Varmt välkommen att söka tjänsten via www.rekryteringshuset.se. Vi tittar löpande på ansökningarna som kommer in. 

Anställningsform Umowa na okres próbny
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/28
Kontakt
  • Niklas Lindomborg, 072-7125573
  • Petra Lindomborg, 0727-164381
Publicerat 2017-11-09
Sista ansökningsdag 2017-12-03

Wróć do ofert pracy